آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خوراک سیب و بِه

وقتی عطر خوش خوراک، خانه ای را پُر کرد مطمئن باشید، بِه نقش اصلی را ایفا میکند. بِه در تهیه خوراکها غوغا میکند. اگر میخواهید افراد خانواده را دور هم جمع کنید تهیه خوراک سیب و بِه شگردی مسحورکننده است.

خوراک سیب و به.JPG
20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 1:20 ساعت زمان پخت

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
مرغ (8 تکه خرد‌شده) 600 گرم
چوب دارچین 1 تکه
برگ بو 1 عدد
سیب (بدون‌پوست و خلالی خردشده) 1 عدد
بِه (بدون‌پوست و خلالی خردشده) 1 عدد
سرکه سفید به مقدار لازم
هویج (خلالی خردشده) 2 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
آب‌غوره 2 قاشق سوپخوری
زعفران 3 قاشق سوپ‌خوری
برگ پیازچه (حلقه‌ای خردشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. پیاز را در قابلمه ای حاوی روغن حرارت دادهشده تفت دهید تا نرم و شفاف شود. زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید سپس مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار و به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مرغ طلایی شود.
2. چوب دارچین، برگ بو و تقریباً یک لیتر آب جوش به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید تا 45 دقیقه بپزد.
3. در این فاصله، سیب و بِه را در ظرف حاوی آب سرد و کمی سرکه بریزید تا سیاه نشوند.
4. پس از پختِ مرغ، هویج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. 
5. سیب و بِه را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آبغوره به خوراک اضافه کنید، بگذارید 20 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا خوراک کاملاً بپزد و جا بیافتد. 5 دقیقه قبل از سرو، زعفران را به خوراک اضافه و با برگ پیازچه، برش های بِه و سیب تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید