آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترشی مخلوط زیتون

ترشی مخلوط زیتون1.jpg
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سرکه سفید به مقدار لازم
قارچ دکمه‌ای ریز 500 گرم
زیتون سبز (بدون‌هسته) 500 گرم
فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز (مکعبی خردشده) از هر کدام 4 عدد
پیاز ترشی (بدون‌پوست) 500 گرم
سیر (بدون‌پوست) 1 بوته
نمک 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد
لیموترش (حلقه‌ای خردشده) 2 عدد
دانه فلفل سیاه 10 عدد
آویشن (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
ترخون خشک (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
دانه گشنیز 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1. یک لیتر سرکه در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید سپس قارچ را به آن اضافه کنید، قابلمه را فوراً از روی حرارت برداشته و بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، آن را ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید. در صورت نیاز، با مقداری سرکه روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.

مصرف ترشی برای افرادی که معده حســـاس و بیمار دارند، توصیه نمیشود. ترشی بر خلاف باور عموم تاثیری در لاغری ندارد.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید