ترشی گلکلم و پیاز قرمز

مواد لازم
گلکلم
(گلگلشده)
یک دوم عدد
سرکه سفید
200 میلیلیتر
سرکه قرمز
200 میلیمتر
شکر
2 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز
(حلقهای خردشده)
2 عدد
نمک
یک دوم قاشق سوپخوری
دانه فلفل سیاه
10 عدد
دانه گشنیز
1 قاشق چایخوری
پوست لیموترش
1 تکه بزرگ
سیر
(کوبیدهشده)
1 حبه
طرز تهیه
1. گل کلم را به همراه سرکه سفید در قابلمه ای استیل ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا 2 دقیقه بجوشد (در این حین، چند بار گل کلم را زیر و رو کنید) سپس بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. پس از 2 دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود.
2. پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، ترشی را داخل ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.