آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترشی گل‌کلم و پیاز قرمز

ترشی گل کلم و پیاز1.jpg

مواد لازم

گل‌کلم (گل‌گل‌شده) یک دوم عدد
سرکه سفید 200 میلی‌لیتر
سرکه قرمز 200 میلی‌متر
شکر 2 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز (حلقه‌ای خردشده) 2 عدد
نمک یک دوم قاشق سوپخوری
دانه فلفل سیاه 10 عدد
دانه گشنیز 1 قاشق چای‌خوری
پوست لیموترش 1 تکه بزرگ
سیر (کوبیده‌شده) 1 حبه

طرز تهیه

1. گل کلم را به همراه سرکه سفید در قابلمه ای استیل ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا 2 دقیقه بجوشد (در این حین، چند بار گل کلم را زیر و رو کنید) سپس بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. پس از 2 دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود.
2. پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، ترشی را داخل ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید