آشپزی بدون عشق معنا ندارد

اسلایس شکلات

اسلایس شکلات.JPG
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 5 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

روغن مایع (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم
مغز بادام (تُست و خردشده) 50 گرم
شیر عسلی 200 گرم
شکلات تلخ (خردشده) 250 گرم
فندق (تُست و خردشده) 50 گرم
مغز گردو (تُست و خردشده) 50 گرم
کرنبری (خشک و خردشده) جایگزین 50 گرم
زنجبیل شکری (خردشده) 30 گرم
شکلات سفید (خردشده) 100 گرم
کرنبری خشک (خردشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی
قالب شکلات (20×8 سانتیمتری) را با روغن مایع کمی چرب کنید سپس آن را با کاغذ روغنی بپوشانید طوریکه لبه های کاغذ از قالب بیرون بیاید.
 مغز بادام را در ظرفی ریخته، روی آن، مقداری آب جوش بریزید سپس روی ظرف را پوشانده و بگذارید 10 دقیقه بماند. پس از این مدت، پوست دوم روی بادام ها را جدا کرده تا بادام ها سفید شوند سپس روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب اضافی آنها گرفته شود سپس بادام ها را در تابه ای بدون روغن تست کنید.
روش تهیه 
1. شیر عسلی را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس شکلات تلخ را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط یکدست شود.
2. فندق، گردو، بادام، کرنبری و زنجبیل را به قابلمه بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. 
3. مخلوط شکلات را در قالب آماده شده ریخته و سطح آن را با پالت صاف کنید سپس 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
4. قالب را از یخچال خارج کرده و به کمک کاغذ روغنی، شکلات را از داخل قالب بیرون بیاورید و روی توری سیمی قرار دهید.
مراحل پایانی
شکلات سفید و  یک دوم قاشق سوپخوری روغن مایع را در ظرفی نسوز ریخته و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا شکلات کاملاً ذوب شود (روش بنماری) سپس آن را از روی حرارت بردارید و روی شکلات های آماده شده بریزید و بگذارید بماند تا خودش را بگیرد سپس سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به کرنبری، میتوانید از همان مقدار کشمش بیدانه استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید