آشپزی بدون عشق معنا ندارد

رولت کدو تنبل

رولت کدوحلوایی.JPG
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 2 ساعت زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

آرد نول آرد نول 120 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق سوپخوری
زنجبیل (پودرشده) یک چهارم قاشق چایخوری
جوزهندی (پودرشده) یک هشتم قاشق چایخوری
هل (پودرشده) یک دوم قاشق چایخوری
میخک (پودرشده) یک هشتم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) 4 عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) 120 گرم
وانیل شکری یک هشتم قاشق چایخوری
شربت بار* 3 قاشق سوپخوری
کدو تنبل (پوره‌شده**) 150 گرم
پودر قند به مقدار لازم
خامه قنادی (فرم‌گرفته) 300 گرم
مغز گردو (تُست‌شده***) 30 گرم
مارسیپان به مقدار لازم
رنگ خوراکی نارنجی، قهوه‌ای، سبز و زرد به مقدار لازم

طرز تهیه

آماده‌سازی
•در ظرفی، آرد، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل و میخک را مخلوط و دو بار الک کنید؛
•کف سینی فر به ابعاد 40×30 سانتیمتری را با روغن مایع کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید؛
•فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.

 روش تهیه

1. در ظرفی، زرده های تخم مرغ، نیمی از شکر و وانیل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس شربت بار را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود؛ 

 2. پوره کدو تنبل را به آن بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

3. در ظــرفی جــداگانه، سفــیده های تخم مرغ را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند سپس بقیه شکر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید؛ 

4. مخلوط زرده تخم مرغ را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک بهآرامی مواد را از یک سمت مخلوط کنید؛ 

5. مخلوط آرد را به تدریج به آن بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند؛

6. مایه رولت را در سینی فر بریزید و چند بار سینی را بهآرامی به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی از آن خارج شود؛ 

7. مایه را با کاردک به طور یکنواخت در سینی پخش کنید سپس سینی فر را به مدت 20 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا روی رولت طلاییرنگ شود؛

8. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و سینی بزرگتری را روی آن قرار دهید سپس بگذارید تا رولت خنک شود.

مراحل پایانی
1. سینی بزرگ را از روی رولت بردارید و دور رولت را با چاقو یا پالت برش بزنید تا از سینی جدا شود سپس مقداری پودر قند روی کاغذ روغنی بپاشید سپس سینی را روی آن برگردانید و کاغذ روغنی را از پشت رولت جدا کنید؛
2. رولت را از طول رول کنید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود؛ 
3. پس از این مدت، رولت را به آرامی باز کنید، 100 گرم از خامه را برای تزیین کنار بگذارید و بقیه خامه را به صورت یک لایه روی نان رولت به طور یکدست بمالید سپس مغز گردو را روی آن پخش کنید؛
4. رولت را مجدداً (بدون کاغذ روغنی) رول کنید. روی رولت را پودر قند بپاشید و رولت را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود؛
5. مارسیپان را به 2 قسمت تقسیم کنید و با رنگ های خوراکی نارنجی و قهوه ای، آنها را رنگ کنید. از مارسیپان نارنجی، گلولههایی جدا کنید و بهشکل کدو فرم دهید؛
6. از مارسیپان قهوه ای، شاخه کدو را فرم دهید و روی رولت را با آنها تزیین کنید؛ 
7. 100 گرم خامه کنارگذاشته شده را با رنگ های خوراکی سبز و زرد رنگ کنید. مقداری از خامه سبز را در قیف با سرماسوره ساده بریزید و شکل شاخه های کدو را روی رولت ترسیم کنید؛
8.  خامه زرد و بقیه خامه سبز را در قیف با سرماسوره برگ بریزید و گل های زرد و برگ های سبز را روی رولت فرم دهید. رولت کدو آماده سرو است.


نکته

*برای تهیه شربت بار، به ازای هر پیمانه شکر، یک دوم پیمانه آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود ولی شربت نجوشد.
** برای تهیه پوره کدو تنبل، به صفحه 45 مراجعه کنید.
*** برای تُست کردن مغز گردو، آن‌ها را در تابه‌ای بدون روغن تفت دهید یا به‌مدت 3 تا 4 دقیقه، در طبقه وسط فری که از قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بو داده شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید