آشپزی بدون عشق معنا ندارد

راویولی بلونزه

راویولی بلونزه.JPG
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 60 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 800 گرم
روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
پیاز (نگینی خردشده) 2 عدد
هویج (نگینی خردشده) 2 عدد
کرفس (نگینی خردشده) 2 ساقه
استاک گوشت* جایگزین 200 میلی لیتر
گوجه فرنگی (بدون پوست و نگینی خردشده) 700 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده) 100 گرم
خمیر پاستا** طبق دستور داده شده
سس بلونزه طبق دستور داده شده
ریحان (پاک شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در قابلمهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، گوشت چرخکرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود سپس سیر، پیاز، هویج و کرفس را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت دهید؛
2. استاک را به همراه گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا استاک جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد تا گوشت نرم و سس غلیظ شود؛
3. در این فاصله، خمیر پاستا و سسِ آن را آماده کنید؛
4. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 100 گرم پنیر پارمزان به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد داخل راویولی آماده شوند؛ 
5. خمیر را با وردنه به قطر یک میلی متر روی سطح آرد پاشی شده باز کنید؛ 
6. یک قاشق چایخوری سرپُر از مواد گوشتی را با فاصله مناسب روی خمیر بریزید؛
7. لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید و لبه دیگر خمیر را روی آن تا بزنید؛
8. لبه های خمیر را به هم بچسبانید و فشار دهید تا هوای اضافی از آنها خارج شود سپس اضافات خمیر را برش دهید؛
9. راویولی ها را با کاتر به شکل مربع برش بزنید؛ 
10. در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک، روی حرارت زیاد، راویولی ها را بریزید و بهمدت 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا راویولی ها روی سطح آب شناور شوند (نشانه پخته شدن) سپس در آبکش بریزید و به تابه حاوی سس اضافه کنید. بگذارید به مدت 2 دقیقه روی حرارت بماند و کاملاً به سس آغشته شوند. راویولی ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس و برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

نکته

*برای تهیه استاک گوشت به ماهنامه شماره 90 مراجعه کنید.
**برای تهیه خمیر پاستا، به صفحه74 در همین شماره از ماهنامه مراجعه کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک گوشت، می‌توانید از همان مقدار آب به‌ همراه یک چهارم قرص عصاره گوشت استفاده کنید


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید