آشپزی بدون عشق معنا ندارد

اسپریتز پرتقال

1اسپریتز پرتقال1.jpg
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 30 دقیقه زمان استراحت 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پودر قند 250 گرم
آرد 450 گرم
کره 300 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
شکلات (خردشده) 200 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
ترافل مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی
پودر قند و آرد را در ظرفهای جداگانه دو بار الک کنید؛
 سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛
 فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
روش تهیه
1. در ظرفی، کره و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود. سفیده های تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
2. نیمی از پوست پرتقال و آب پرتقال را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. آرد را بهتدریج به آن بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
3. مخلوط را در قیف قنادی با سرماسوره ستاره بریزید و به شکل مارپیچ روی کاغذ روغنی در سینی فر بریزید. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا لبه شیرینی ها طلایی رنگ شود. پس از این مدت، اسپریتزهای پرتقالی را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بمانند تا خنک شوند.
مراحل پایانی
در این فاصله، در قابلمه ای کوچک، شکلات و روغن مایع را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. اسپریتزهای آماده شده را در قابلمه حاوی شکلات فرو ببرید سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی شیرینی ها را با بقیه پوست پرتقال و ترافل تزیین کنید. اسپریتز پرتقالی آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

Fereshteh [ ۲۸ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام.خیلی ممنون‌از دستورات غذایی خوبتون.ببخشید میتونم داخل این از رنگ خوراکی‌هم استفاده کنم؟
Fereshteh [ ۲۸ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام.خیلی ممنون‌از دستورات غذایی خوبتون.ببخشید میتونم داخل این از رنگ خوراکی‌هم استفاده کنم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۹ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام عزیزم
اضافه کردن رنگ خوراکی سلیقه ای هستش. بله میتونید
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید