آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوفته‌ریزه‌های داوود پاشا

غذاهایی که در آن از گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌شود، زمان کمتری به پخت نیاز دارد. «خورش داوود پاشا»، خورشی مناسب برای مواقعی است که میهمان ناخوانده داریم و یا مشغله کاری، زمان زیادی را برای تهیه غذا به ما نمی‌دهد. ترکیب نعناع خشک و پیاز، طعم «خورش داوود پاشا» را جادویی‌تر می‌کند.

KKK_8057.JPG
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 30 دقیقه زمان استراحت 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
پیاز (رنده و آب‌گرفته شده) 1 عدد
آرد گندم به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نعناع خشک 4 قاشق سوپخوری
رب انار 3 قاشق سوپخوری
پیازداغ مقداری برای تزیین
خلال پسته (تفت داده‌شده) مقداری برای تزیین
دانه انار مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس پیاز و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به‌اندازه‌های گردو از مخلوط بردارید و در کفِ دست، به‌شکل کوفته‌ریزه در آورید.
2. کوفته‌ریزه‌ها را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، کوفته‌ریزه‌ها را از یخچال خارج کنید و در مقداری آرد بغلتانید.
3. در تابه‌ای گود، حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم، پیاز (نگینی خردشده) را تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. زردچوبه و کوفته‌ریزه‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس نعناع خشک را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
4. در ظرفی، رب انار را در 500 میلی‌لیتر آب رقیق کنید سپس آن را به تابه حاوی کوفته‌ریزه اضافه و حرارت را زیاد کنید. زمانی‌که آب جوش آمد، درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا خورش به‌مدت تقریباً 45 دقیقه بپزد و کاملاً جا بیافتد.
5. در اواسط پخت، مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. پس از این مدت، خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری پیازداغ، خلال پسته و دانه انار تزیین و به‌ همراه چلو سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید