آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد گندم

PO2A0166.JPG
20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 3:30 ساعت زمان پخت

مواد لازم

گندم خیساندن 300 گرم
فلفل دلمه ای قرمز (نواری خرد و گریل شده) 1 عدد
فلفل دلمه ای زرد (نواری خرد و گریل شده) 1 عدد
سیر (نگینی خردشده) 1 حبه
ریحان 30 گرم
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک 3 قاشق سوپ خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
بادام زمینی (بوداده*) 50 گرم

طرز تهیه

1. آب روی گندم خیسانده شده را خالی کنید و آن را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 3 ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس آبکش کنید؛
2. در ظرفی، گندم را به همراه فلفل های دلمه ای، سیر و نیمی از برگ های ریحان بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
3. در ظرفی جداگانه، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
4. سس را روی سالاد بریزید و کاملاً زیر و رو کنید تا سالاد به سس آغشته شود. سالاد گندم را با بادام زمینی و بقیه برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

نکته

* برای بو دادن بادام زمینی، آن ها را در تابه ای بدون روغن تُست کنید یا به مدت 8 تا 10 دقیقه، در طبقه وسط فری که از قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بو داده شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید