آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ساندویچ ایتالیایی

ساندویچ ماهی طلایی و ساندویچ معطر.JPG
4 نفر تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده ‏سازی

مواد لازم

گوشت گوساله (چرخ کرده) 800 گرم
نمک به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) 2 عدد
سیر (کوبیده شده) 3 حبه
جعفری تازه (پاک و خردشده) 50 گرم
پودر سوخاری 150 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده) 40 گرم
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
سس مارینارا طبق دستور داده شده
نان باگت (تُست شده) 4 عدد
پنیر موتزارلا (ورقه ای خردشده) 250 گرم
کاهو جوان (خردشده) 1 عدد

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 230 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، گوشت و نمک را بریزید و با دست ورز دهید سپس پیاز، سیر، جعفری، پودر سوخاری، پنیر پارمزان و تخم مرغ را به آن بیافزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به اندازه های کوچک از مخلوط بردارید و در کفِ دست، به شکل کوفته ریزه در آورید؛ 
3. کوفته ها را در قابلمه ای کوچک حاوی روغنِ داغ فراوان، سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند (روغن جوش) سپس با کفگیر سوراخ دار کوفته ها را از قابلمه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛
4. در این فاصله، سس مارینارا را آماده کنید؛
5. در تابه ای، روی حرارت ملایم، سس آماده شده و کوفته ریزه ها را بریزید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بماند تا سس غلیظ شود؛
6. در هر نـــان باگــت چــند عدد کوفته ریزه و یک قاشق سوپخوری سس بریزید سپس ورقه های پنیر موتزارلا را روی آن قرار دهید. ساندویچ ها را به مدت 5 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود. پس از این مدت، ساندویچ ها را از فر خارج کنید، مقداری کاهو روی کوفته ریزه ها قرار دهید و سرو کنید.

روش تهیه سس مارینارا

در ظرفی دردار، 400 گرم سس گوجهفرنگی، 40 گرم ریحان (پاک و خردشده)، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز (خردشده)، یک قاشق چایخوری سرکه سفید و در صورت تمایل، یک قاشق چایخوری شکر را بریزید و کاملاً هم بزنید.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید