آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک خرمالو

کیک خرمالو.jpg
8 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 10 دقیقه زمان استراحت 1 ساعت زمان پخت

مواد لازم

تخم‌مرغ 3 عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) 1 و سه چهارم پیمانه (270 گرم)
روغن مایع 1 و یک دوم پیمانه (270 گرم)
خرمالو (پوره‌شده) 255 گرم
آرد گندم (الک‌شده) 2 و دو سوم پیمانه (280 گرم)
نمک یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
جوزهندی (رنده‌شده) یک چهارم قاشق چایخوری
مغز گردو (خردشده) 100 گرم
پودر شکر (الک‌شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا تغییر رنگ دهند؛ روغن مایع و پوره خرمالو را نیز اضافه کنید و مجدداً به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و جوزهندی را الک کرده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید، سپس با الک، به مخلوط تخم مرغ و خرمالو بیفزایید و با دور کند همزن برقی، هم بزنید و گردو را اضافه کنید؛
4. داخل قالب میانتهی با قطر 30 سانتیمتر را با کره، چرب و سپس آردپاشی کنید، مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت تقریبی 55 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از این مدت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط خنک شود، سپس آن را با پودر شکر تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

زهرا کعب [ ۰۸ دى ۱۳۹۵ ]
پاسخ
کیک ترد و خوشمزه و با عطر وبوی هیجان انگیز.حتمن تجربه اش کنین.مررررسی از استاد ساناز
آیه [ ۲۳ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
باسلام
مثل همیشه عالی بود, چند بار درستش کردم و همه لذت بردن, به همه دوستانم توصیه میکنم یکبار حداقل امتحانش کنن, عطر و طعم فوق العاده ای داره
از دستورای خوبی که میذارید سپاسگذارم
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید