آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیزکیک توت فرنگی

DSC_1026.jpg

آماده سازی: 15 دقیقه | زمان تهیه: 3 ساعت

مواد لازم:

بیسکویت ساده -- 185 گرم

کره (ذوب‌شده) -- یک دوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

روغن جامد -- به مقدار لازم

پودر ژلاتین -- 2 قاشق سوپ‌‌خوری

شیر -- 1 پیمانه (160 میلی لیتر)

شکر -- 3 قاشق‌ سوپ‌خوری (39 گرم)

پنیر خامه‌ای (نرم شده) -- دو و یک دوم پیمانه  (500 گرم)

پوره توت فرنگی -- یک دوم پیمانه

خامه -- یک و یک دوم پیمانه  (300 گرم)

شکلات سفید (ذوب‌شده) -- 150 گرم

ژله توت­فرنگی -- طبق دستور داده­شده

توت فرنگی (برش داده شده) -- 150 گرم

خامه (فرم‌گرفته) -- به مقدار لازم

روش تهیه:

  1. بیسکوییت‌ها را در مخلوط‌کن خرد کرده، کره را به آن افزوده وکاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود؛
  2. یک قالب کمربندی گرد (23 سانتی‌متری) را انتخاب کرده، کف و دیواره آن را با روغن جامد به وسیله قلم­مو چرب کنید؛
  3. مخلوط بیسکوییت را به‌طور یکنواخت داخل قالب چرب­­شده قرار دهید و با فشار دست یا قاشق، بیسکوییت را به حالت فشرده منسجم کنید، سپس به‌مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود؛
  4. پودر ژلاتین را داخل 50 میلی­لیتر آب سرد ریخته، به مدت پنج دقیقه صبر کنید، سپس روی بخار آب جوش قرار دهید تا حل شود (روش بن­ماری)، پس از آن از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود؛
  5. شیر را با شکر مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید، پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم‌ بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
  6. پوره توت فرنگی، خامه و شکلات سفید را به مخلوط پنیر خامه ای و شیر بیفزایید و مخلوط کنید، سپس محلول ژلاتین را به تدریج به آن بیفزایید و هم‌ بزنید؛
  7. قالب را از یخچال بیرون آورده، مخلوط آماده شده را به‌طور یکنواخت روی بیسکوییت‌ها بریزید و به‌مدت یک ساعت و 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید؛
  8. پس از این مدت، از یخچال خارج کرده، 4/1 از مواد ژله را روی کیک بریزید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس از یخچال خارج کنید. برش‌های توت‌فرنگی را روی کیک بچینید و بقیه ژله را روی آن بریزید و حداقل به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم گرفته و برش‌هایی از توت‌فرنگی تزیین و سرو کنید.

مواد لازم (برای تهیه ژله توت‌فرنگی):

ورق ژلاتین -- 6 عدد

آب توت‌فرنگی-- یک و یک چهارم پیمانه (200 میلی‌لیتر)

شکر -- 2 قاشق سوپ‌خوری (26 گرم)

وانیل شکری -- یک هشتم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- ورق‌های ژلاتین را به‌مدت یک دقیقه در آب سرد خیس کنید؛

2. آب توت‌فرنگی را از صافی عبور داده،  در قابلمه ای مناسب، روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پس از داغ شدن، ورق‌های ژلاتین را از آب سرد خارج و به آب توت‌فرنگی داغ اضافه کنید؛

3.  شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و سریع هم‌ بزنید تا ورق ژلاتین در آب توت‌فرنگی حل شود، سپس از روی حرارت بردارید و سرد کنید.

پیشنهاد:

به جای مواد ژله توت­فرنگی می‌توانید از 100 گرم پودر ژله توت­فرنگی و 2/1 1 پیمانه آب جوش استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید