آشپزی بدون عشق معنا ندارد

حلوای شیرخشک

حلوای شیرخشک.jpg
15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 15 دقیقه زمان استراحت 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شکر (نرم و دانه ریز) 250 گرم
هل سبز (پودرشده) یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کردن زعفران به مقدار لازم
گلاب 60 میلی لیتر
آرد نول (الک شده) 150 گرم
شیرخشک (الک شده) 125 گرم
روغن جامد 100 گرم
کره 100 گرم
پودر پسته و گل سرخ مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. شکر را به همراه هل و زعفران در قابلمه ای حاوی 125 میلی لیتر آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید و شکر کاملاً ذوب شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. گلاب را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود؛
2. در این فاصله، آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم مرتباً تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ قهوه ای روشن درآید، سپس شیرخشک را به آن افزوده و مجدداً تفت دهید؛
3. روغن جامد و کره را در تابه ای دیگر ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. مخلوط روغن را به تابه حاوی آرد اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا روغن و کره کاملاً به خورد آرد بروند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
4. شربت آماده شده را طی دو مرحله به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. حلوای شیرخشک را در ظرف موردنظر ریخته، روی آن را با پودر پسته و گل سرخ تزیین و سرو کنید.

نکته

پس از افزودنِ شیر خشک، مایه حلوا را مرتباً هم بزنید؛ زیرا شیر خشک به سرعت میسوزد.


نظر خود را بنویسید

مروه دسترس [ ۰۹ مهر ۱۳۹۶ ]
پاسخ
عالی بود ممنون♥️
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید