چای انار
مواد لازم
آب انار
250 میلی لیتر
آب سیب
(شیرین نشده)
250 میلی لیتر
چای
(دم کرده)
250 میلی لیتر
شکر
(نرم و دانه ریز)
30 گرم
آبلیموترش تازه
20 میلی لیتر
چوب دارچین
2 تکه
میخک کامل
6 عدد
طرز تهیه
آب انار، آب سیب، چای، شکر و آبلیموترش را در قوری مناسبی بریزید و مخلوط کنید. دارچین و میخک را بین دو لایه تنظیف قرار دهید و با نخ ببندید تا به شکل کیف درآید سپس به قوری اضافه کنید، در آن را بگذارید و 2 تا 3 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً دم بکشد. پس از این مدت، دارچین و میخک را جدا کنید و دمنوش را در لیوان موردنظر بریزید و به صورت گرم سرو کنید.