آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکیز پرتغالی

کوکیز-پرتقالی.jpg
10 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 100 گرم
پودر شکر (الک‌شده) 80 گرم
زرده تخم‌مرغ 1 عدد
آب‌پرتقال 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال (رنده‌شده) 1 قاشق چایخوری
آرد گندم (الک‌شده) 250 گرم
بیکینگ‌پودر یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
رویال‌ آیسینگ طبق دستور داده‌شده
(مواد لازم (برای تهیه رویال‌ آیسینگ))
سفیده تخم‌مرغ 1 عدد
پودر شکر (الک‌شده) 75 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، کره و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس زرده تخم مرغ، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را به آن اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک و مخلوط کرده، به مواد بالا بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود، خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
4. پس از این مدت، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، از خمیر به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته و گلوله کنید، سپس آنها را با وردنه باز کرده و با کاتر به صورت گرد برش دهید، بیسکویت ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 14 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند؛
5. در این فاصله، رویال‌ آیسینگ را طبق روش داده شده تهیه کرده و پس از پخت و خنکشدن، بیسکویت ها را با رویال آیسینگ تزیین کرده و بگذارید کاملاً خشک شوند، سپس در ظرف موردنظر چیده و سرو کنید.

روش تهیه رویال آیسینگ

در ظرفی، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی، هم بزنید تا کف کند، سپس پودر شکر و وانیل را به تدریج به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود. رنگ خوراکی موردنظر را به نیمی از آن افزوده، مایه را داخل قیف بریزید و برای تزیین استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید