آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ چغندر

سوپ-چغندر.jpg
4 تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 55 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

چغندر 4 عدد
استاک مرغ استاک 4 پیمانه
سیب‌زمینی (پخته و مکعبی خردشده) 2 عدد
سیر 1 حبه
شکر (نرم و دانه‌ریز) 1 قاشق چایخوری
آب‌لیموترش جایگزین 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛

2. چغندرها را با فویل پوشانده و به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، آنها را پوست گرفته و بهصورت مکعبی خرد کنید؛

3. استاک مرغ را در قابلمهای مناسب روی حرارت قرار دهید تا جوش آید؛ زمانیکه جوش آمد، چغندر، سیبزمینی، سیر، شکر، آبلیموترش، فلفل و نمک را به استاک اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزند، سپس سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، می توانید به جای آب لیموترش، از یک قاشق سوپ خوری سرکه قرمز استفاده کنید.

فکر بکر

سوپ چغندر را می توانید با مقداری شبت و خامه تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید