آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد اسفناج با سس انار

سالاد-اسفناج-با-سس-انار.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی

مواد لازم

اسفناج (شسته و پاک‌شده) 200 گرم
پیاز قرمز (نازک حلقه‌ای‌شده) 1/4 عدد
مغز گردو (خردشده) 1/2 پیمانه (45 گرم)
پنیر فتا (خردشده) 1/2 پیمانه
جوانه شبدر 1/4 پیمانه
انار (دون‌شده) 1 عدد
سرکه بالزامیک 4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. اسفناج ها را در ظرف موردنظر بریزید؛
2. در ظرفی جداگانه، پیاز قرمز، گردو، پنیر فتا و جوانه شبدر را با هم مخلوط کنید و روی اسفناج ها بریزید؛
3. در ظرفی دیگر، انار، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود؛ در زمان سرو، سس را روی سالاد بریزید و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید