آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آش آجیلی

آش-آجیلی.jpg

مواد لازم

نخود 100 گرم
لوبیاچیتی 100 گرم
عدس 150 گرم
نمک به مقدار لازم
پیاز (خلالی خردشده) 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) به مقدار لازم
سبزی آش* (پاک و خردشده) 700 گرم
رشته آش به مقدار لازم
مغز بادام 100 گرم
مغز گردو 100 گرم
مغز فندق 100 گرم
نعناع داغ و پیازداغ مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. نخود و لوبیاچیتی را در قابلمه ای حاوی مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت سه ساعت بپزند. در 30 دقیقه آخر پختِ نخود و لوبیاچیتی، عدس را، به همراه مقداری نمک، به قابلمه اضافه کنید تا نیم پز شود، سپس آبکش کنید؛
2. پیاز را در قابلمه ای دیگر، حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. مقداری زردچوبه و نمک به آن افزوده و مجدداً کمی تفت دهید، سپس نخود و لوبیاچیتی (پخته و آبکش شده) را، به همراه عدس (نیم پز و آبکش شده)، سبزی آش و مقداری آب، به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید؛ زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا آش به مدت یک ساعت بپزد؛
3. 30 دقیقه پس از پختِ سبزی، رشته آش را به قابلمه اضافه کنید تا کمی نرم شود، سپس مغزهای بادام، گردو و فندق (خیس و آبکش شده) را به آن افزوده و بگذارید آش روی حرارت ملایم بپزد و کاملاً جابیفتد. پس از جاافتادن، آش را در ظرف موردنظر کشیده، روی آن را با نعناعداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.

نکته

* سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، برگ چغندر و
تره، از هرکدام به یک اندازه است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید