آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترافل انار

ترافل-انار.jpg

مواد لازم

کره کره _ 4 قاشق سوپخوری
عسل 25 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
پودر قهوه (الک شده) 20 گرم
شکلات تلخ 250 گرم
انار (دانه شده) 100 گرم
ترایفل رنگی به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در قابلمهای کوچک، کره، عسل و خامه را روی حرارت ملایم و مستقیم قرار دهید تا اطراف ظرف، ریزجوش بزند. سپس پودر قهوه را اضافه کنید و زمانی که مواد داغ هستند، روی شکلات تلخ ریخته و به آرامی، با قاشق، زیر و رو کنید، تا شکلات ذوب شود؛
2. دانه های انار را به مخلوط اضافه کنید، سپس به مدت 1 ساعت، در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند؛
3. کفِ دستتان را کمی چرب کنید، سپس به اندازه گردو، از مواد برداشته و به شکل گرد فرم دهید، سپس آنها را داخل پودر قهوه یا ترافل رنگی بغلطانید، داخل ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید.

نکته

اگر در مرحله 1 شکلات ذوب نشد، آن را به روش بنماری (روی حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید