آشپزی بدون عشق معنا ندارد

فلافل

فلافل - Copy.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

نخود خیساندن 1 پیمانه (140گرم)
باقلای زرد خیساندن 1 پیمانه (130گرم)
بلغور خام خیساندن یک چهارم پیمانه (32گرم)
پیاز (رنده‌ و آب گرفته شده) 1 عدد (140گرم)
سیر (کوبیده‌شده) 5 حبه (25گرم)
آرد نخودچی یک دوم پیمانه (50گرم)
تخم‌ گشنیز (پودر‌شده) 1 قاشق سوپخوری (6گرم)
زنجبیل (رنده‌شده) 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری (3گرم)
نمک و فلفل قرمز (پودر‌شده) به مقدار لازم
زیره (پودرشده) 1 قاشق چایخوری (3گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. نخود و باقلای زرد را از 24 ساعت قبل و بلغور را از 12 ساعت قبل در ظرف های جداگانه خیس کنید. در این مدت یکی، دو بار آب آن را عوض کنید، سپس جداگانه در آبکش بریزید.

2. نخود و باقلا را جداگانه در آسیاب (غذا ساز) له کرده و با بلغور، پیاز، سیر، آرد نخودچی، تخم گشنیز، زنجبیل، زردچوبه، فلفل، زیره و نمک مخلوط کنید.

3. در تابه ای گرد به عمق سه تا چهار سانتی‌متر روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه را به وسیله قالب فلافل برداشته و در روغن داغ فرو کنید. زمانی که فلافل از قالب جدا شد اطراف آن را در روغن سرخ کنید. سپس با کفگیر سوراخ‌دار از روغن بیرون آورده، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس آن را با سس خردل تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

مریم قاسمی [ ۲۱ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
از بلغور گندم یا جو باید استفاده کنیم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم باید از بلغور گندم استفاده کنید
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید