آشپزی بدون عشق معنا ندارد

قطاب میوه

قطاب-میaوه.jpg
4 تعداد نفرات 25 دقیقه زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سیب المان جایگزین (بدون پوست و خردشده) جایگزین 1 پیمانه
آب‌لیموترش 1 قاشق چایخوری
کره 100 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز ) 1 قاشق سوپخوری
آرد گندم (الک شده) 1 قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) یک دوم قاشق چایخوری
کشمش المان خیساندن المان جایگزین جایگزین 2 قاشق سوپخوری
خمیر فیلو 3 ورق
پودر شکر (الک‌شده) یک چهارم پیمانه
شیر (کم چرب) 1 قاشق چایخوری
جوز هندی (پودر شده) یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. سیب را همراه با آبلیموترش به مدت 10 دقیقه، در تابه ای حاوی 50 گرم کره ذوب شده، تفت دهید؛
3. شکر، آرد، دارچین و جوزهندی را به تابه سیب اضافه کرده و تفت دهید، پس از آن، کشمش را بیفزایید و مجدداً به مدت یک دقیقه تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد خنک شوند؛
4. سطح خمیر فیلو را به کره ذوب شده آغشته کنید و خمیر فیلو دیگری روی آن قرار دهید، به همین ترتیب خمیر فیلوی سوم را نیز قرار دهید،سپس با چاقوی تیز، آن را به 4 نوار مساوی تقسیم کنید؛
5. روی هر نوار یک قاشق از مخلوط بالا را بریزید، به صورتیکه دو پنجم سانتیمتر از لبه فاصله داشته باشد. سپس آن را به صورت مثلث تا بزنید تا مواد کاملاً پوشیده شوند؛
6. قطاب ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید و سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شوند؛
7. در ظرفی پودر شکر و شیر را مخلوط کنید. قطاب ها را از فر خارج کرده، پس از سرد شدن، با قلم موی آشپزی، آنها را به مخلوط شکر و شیر آغشته کنید، سپس در ظرف موردنظر چیده و سرو کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای سیب از گلابی استفاده کنید.
در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای کشمش از قیسی استفاده کنید.

فکر بکر

قطاب‌ها را می‌توانید به‌صورت سرد یا گرم سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید