کاپ کیک با برش هندوانه

مواد لازم
طرز تهیه
1. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و در ظرفی، زرده را به همراه شکر، وانیل و روغن به وسیله همزن برقی ،هم بزنید، تا کرم رنگ و کمی غلیظ شود؛
2. سپس شیر و مخلوط آرد را به تدریج، به آن اضافه کرده و با لیسک هم بزنید، شکلات چیپسی را اضافه کنید؛
3. سفیده ها را به وسیله همزن برقی، با دور تند بزنید تا حجم آنها دو برابر شود و جای پره های همزن روی آن باقی بماند؛
4. سفیده (هم زده شده) را به مواد بالا اضافه کرده و در کپسول های آماده ریخته، به مدت 35 الی40 دقیقه در طبقه وسط فری، که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید؛
5. در حین پخت کاپکیک ها، با خمیر فوندانت، برش هایی از هندوانه بسازید و برای تزیینِ روی کاپکیک ها، استفاده کنید.
آماده سازی:
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتیگراد، تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، آرد و بیکینگپودر را مخلوط و الک کنید.
روش تهیه خمیر فوندانت:
1. 180 میلی لیتر آب سرد را با ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت بخار آبجوش قرار دهید، تا ذرات ژلاتین، کاملاً در آب حل و شفاف شوند (روش بنماری)؛
2. سپس گلیسیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً در مایع ژلاتین، مخلوط شود؛
3. زمانی که تمام مواد مخلوط شدند، روغن قنادی را اضافه کنید؛
4. سپس قابلمه را از روی حرارت غیر مستقیم برداشته و بگذارید خنک شود. مواد را به تدریج، به پودرقند افزوده و به خوبی ورز دهید، تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛
5. در این مرحله، خمیر را سه قسمت، تقسیم کرده و رنگی کنید؛
6. خمیرها را قالب بزنید. یک لایه نازک خمیر سبزرنگ، سپس خمیر بدون رنگ و روی آن لایه قرمزرنگ را به صورت لایه های تودرتو روی هم بچینید و به شکل هندوانه برش بزنید.
نکته
اگر مواد، به اندازه کافی خنک نشوند، میزان بیشتری پودر قند جذب میکنند و فوندانت خشک و شکننده میشود.