آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مرغ اناری

مرغ-اناری.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان اماده سازی 30 دقیقه زمان استراحت 1:30 ساعت زمان پخت

مواد لازم

مرغ کامل 1 عدد
فلفل سیاه و نمک (فلفل پودرشده) به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
کره (ذوب‌شده) 3 قاشق سوپ‌خوری
رب‌گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری
مغز گردو (خرد شده) 2 پیمانه(180 گرم)
دارچین (پودرشده) یک دوم قاشق چایخوری
آب‌انار 2 پیمانه(320 میلی‌لیتر)
آب‌لیموترش 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، سطح خارجی مرغ و داخل آن را به نمک و فلفل آغشته کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود؛
3. مرغ را در سینی چرب شده فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد؛
4. پیاز را در تابه ای حاوی کره ذوب شده، تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مجدداً تفت دهید تا خوش رنگ شود؛ گردو را به تابه بیفزایید و با حرارت ملایم تفت دهید (گردوها را مرتب هم بزنید تا نسوزد)؛
5. نمک، دارچین، آب انار و 3 پیمانه آب را به تابه حاوی گردو اضافه کنید و درِ آن را بگذارید، سپس به مدت پنج دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد و سس یکدستی حاصل شود؛
6. در قابلمه ای مرغ و سس آماده شده را ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در پنج دقیقه آخر پخت، آبلیموترش را به آن اضافه کنید. پس از پخت، مرغ اناری را در ظرف موردنظر بریزید و به همراه برنج سرو کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل، می‌توانید در مرحله 6، یک قاشق سوپخوری شکر به مرغ اناری اضافه کنید تا طعمی ملس پیدا کند.


نظر خود را بنویسید

maryam [ ۲۴ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
Could you please send to my email your magazine as pdf format, I like to read it.

Many thanks,
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
Hello dear
I'm afraid to say that it's not possible
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید