آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مینای بادامی

IMG_4531.JPG
40 عدد تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 2 ساعت زمان استراحت 7 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

خلال بادام 50 گرم
آرد ذرت 20 گرم
آرد نول آرد نول 250 تا 300 گرم
بیکینگ‌پودر یک دوم قاشق چایخوری
کره 200 گرم
پودر قند 100 گرم
پودر هل سفید المان جایگزین 1 قاشق چای‌خوری
زرده تخم‌مرغ 1 عدد
رنگ خوراکی به مقدار لازم
مروارید خوراکی تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

• خلال بادام را به‌همراه آرد ذرت در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا پوره شود؛
• در ظرفی، آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط و الک کنید؛
• فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

1. مخلوط بادام را به مخلوط آرد اضافه و مخلوط کنید؛
2. در ظرفی، کره و پودر قند را بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرمرنگ شود سپس پودر هل و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید؛
3. مخلوط بادام را به تدریج به مخلوط کره بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود، در صورت تمایل، میتـــوانید یک سوم از خمیر را جداگانه با مقداری رنگ خوراکی مخلوط کنید سپس خمیرها را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا سرد شوند؛
4. پس از این مدت، خمیرها را جداگانه با وردنه، به قطر 3 میلیمتر، روی سطح آردپاشی شده باز کنید سپس با کاتر گُلِ مینا قالب بزنید. برای خمیر ساده از قالب بزرگتر و برای خمیر رنگی از قالب کوچکتر استفاده کنید.


یک گُل از خمیر بزرگتر را روی سینی فر قرار دهید و گل کوچکتر را روی آن بگذارید سپس یک عدد مروارید خوراکی روی آن قرار دهید. بقیه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید. سینی را به مدت 6 تا 7 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد و لبه های آن کمی طلاییرنگ شود. پس از این مدت، شیرینی گل مینای بادامی آماده سرو است.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به هل سفید، می‌توانید از یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل شکری استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید