آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد سزار با میگو

سالاد-میگو-با-سس-سزار.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی
یک حبه سیر (دونیم شده) را به دیواره ظرف سالاد بمالید تا بو و عطر سیر، کاملاً به خوردِ ظرف برود. ته 2 عدد تخم مرغ را به وسیله سوزن سوراخ کنید سپس آن ها را به مدت 60 تا 90 ثانیه، در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید تا کمی ببندند. پیش از آنکه تخم مرغ ها سفت شوند، آن ها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف سالاد بشکنید. به وسیله چنگال، تخم مرغ ها را هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها کاملاً با یکدیگر مخلوط شود سپس 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش تازه و 6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. در ظرفی، 50 گرم میگو را در 2 قاشق سوپ خوری سویا سس بریزید و کاملاً مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید تا کمی مزه دار شود سپس میگوها را روی صفحه گریل گرم شده از هر دو طرف گریل کنید. یک عدد کاهوپیچ (درشت خردشده) را به همراه میگوی گریل شده به بشقاب سالاد اضافه کنید. سالاد را هم بزنید تا سس، به تمام مواد برسد سپس روی آن مقداری کروتان بریزید و سالاد سزار را سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید