آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکوی قالبی

کوکوی-قالبی.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) 2 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه (پودر شده) 1 قاشق چای‌خوری
سینه بوقلمون (آب‌پز و ریش‌ریش ‌شده) 400 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی خردشده) 70 گرم
آب‌لیموترش تازه 30 میلی لیتر
زعفران دم کردن زعفران 2 قاشق سوپ‌خوری
هویج (آب‌پز و مکعبی ریز خردشده) 1 عدد
تخم مرغ 6 عدد
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقداز لازم
آرد گندم (الک شده) 50 گرم

طرز تهیه

1. در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. در اواخر تفت دادن، زردچوبه را به آن اضافه کنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
2. در ظرفی، سینه بوقلمون، فلفل دلمه ای، آب لیموترش تازه، زعفران، پیاز و هویج را بریزید و کاملاً مخلوط کنید؛
3. تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید، مقداری نمک به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. آرد را به تدریج به آن بیافزایید و هم بزنید سپس آن را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید؛
4. قالب مستطیل شکل را با روغن مایع، کمی چرب کنید. مایه کوکو را داخل آن بریزید سپس قالب را به مدت 45 دقیقه، در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی رنگ شود. پس از این مدت، کوکو را از فر خارج کنید. آن را برش بزنید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

مرجان [ ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
عالی
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید