آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مربای گلابی

مربای-گلابی.jpg
30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سرکه سفید 50 میلی‌لیتر
گلابی (بدون پوست) 1 کیلوگرم
هل 4 عدد
شکر یک پنجم کیلوگرم
جوهرلیمو یک هشتم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1. در ظرفی حاوی 2 لیتر آب، سرکه سفید را بریزید و کنار بگذارید؛
2. پوست گلابیها را بگیرید سپس به وسیله نوک چاقو، ته گلابیها را برش دهید و هسته آنها را بیرون بیاورید سپس گلابیها را در محلول آب و سرکه قرار دهید؛
3. در قابلمه ای، روی حرارت ملایم، هل و شکر را به همراه 700 میلیلیتر آب بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و شربت قوام بیاید؛
4. گلابیها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی بجوشد تا بپزد؛
5. در اواخر پخت، جوهر لیمو را اضافه کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید؛
6. پس از اینکه مربا خنک شد، آن را در ظرفِ شیشه ای دردار استریل شده بریزید، طوریکه یک سانتیمتر از لبه ظرف، خالی باشد. ظرفِ مربا را به صورتیکه درِ آن، به سمتِ پایین باشد، روی میز کار قرار دهید تا هوا کاملاً از بین مربا خارج شود سپس شیشه را به حالت اولیه برگردانید. درِ شیشه را باز کنید و لبه ظرف را با حوله کاغذی کاملاً تمیز کنید. پس از آن، درِ ظرف را ببندید و آن را در یخچال نگه دارید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید