آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک کدوحلوایی شکلاتی

KKK_3697.JPG
4 نفر تعداد نفرات 45 دقیقه زمان آماده ‏سازی 20 دقیقه زمان پخت 3 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

کرم پنیری طبق دستور داده‌شده
گاناش شکلاتی طبق دستور داده‌شده
آرد نول آرد نول 90 گرم
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
ادویه مخصوص* یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ 3 عدد
وانیل شکری 4/1 قاشق چای‌خوری
شکر (نرم و دانه‌ریز) 200 گرم
پوره کدو حلوایی 180 گرم
پرک بادام مقداری برای تزیین
برش میوه‌های تازه مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی:
کرم پنیری را آماده کنید؛
گاناش شکلاتی را آماده کنید؛
در ظرفی، آرد، بیکینگ‌پودر، ادویه مخصوص و نمک را مخلوط و دوبار الک کنید؛
کف 2 عدد قالب 23 سانتی‌متری را با روغن مایع کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید؛
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

روش تهیه
1.در ظرفی، تخممرغ، وانیل و شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود؛
2. پوره کدو حلوایی را به آن بیافزایید و با لیسک مخلوط کنید؛
3. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید؛
4. مخلوط به دست آمده را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب های آماده شده بریزید؛
5. قالبها را به مدت 18 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا کیکها بپزند. پس از این مدت، قالبها را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بمانند تا کمی خنک شوند سپس کیکها را از قالبها جدا کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر روی توری سیمی بمانند تا کاملاً خنک شوند.

مراحل پایانی
1. کرم پنیری را بین دو لایه کیک بمالید؛
2. روی کیک را آسترکشی کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند؛
3. پس از این مدت، کیک را از یخچال خارج کنید و گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید تا دیواره ها و روی کیک از گاناش شکلاتی پوشیده شود؛
4. پس از اینکه گاناش خودش را گرفت، کیک حلوایی شکلاتی را با پرک بادام و برش میوه های تازه تزیین و سرو کنید. 


روش تهیه کرم پنیری
در ظرفی، 120 گرم پنیر خامه‌ای، 100 گرم پودر قند و 4/1 قاشق چای‌خوری وانیل شکری بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا پُف کند سپس 200 گرم خامه فرم‌گرفته را به آن اضافه و مخلوط کنید.

روش تهیه گاناش شکلاتی
در قابلمه ای کوچک، 100 گرم خامه صبحانه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس 200 گرم شکلات تلخ (ریز خردشده) و یک قاشق سوپخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و با قاشق هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

نکته

* ادویه مخصوص شامل یک دوم قاشق چای‌خوری دارچین (پودرشده)،یک چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل (پودرشده)، یک هشتم قاشق چای‌خوری جوزهندی (پودرشده) و یک هشتم قاشق چای‌خوری میخک (پودرشده) است که با هم مخلوط شده‌اند.
** برای تهیه پوره کدو حلوایی، یک عدد کدو (شسته‌شده) را به قطعات بزرگ خرد کنید و در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب (حدود 150 میلی‌لیتر) قرار دهید. درِ قابلمه را بگذارید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا کدو به‌تدریج بپزد و نرم شود سپس با قاشق، گوشت کدو را از پوست آن‌ جدا کنید و با پشت قاشق یا گوشت‌کوب، کدوها را فشار دهید تا نرم شوند.


نظر خود را بنویسید

عادله دانشور [ ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
لطفا مواد اولیه را هم ذکر کنید .تشکر
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم مواد اولیه داخل وب سایت هست
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید