آشپزی بدون عشق معنا ندارد

حلوای کلاسیک

حلوای-کلاسیک.jpg
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 10 دقیقه زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شکر (نرم و دانه ریز) 250 گرم
هل سبز (پودرشده) یک هشتم قاشق چایخوری
زعفران دم کردن زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب 125 میلیلیتر
آرد گندم سبوس دار (الک شده) 450 گرم
روغن جامد 100 گرم
روغن مایع 100 گرم
خلال و پرک بادام مقداری برای تزیین
پودر پسته مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. شکر را به همراه هل و زعفران در قابلمه ای حاوی 125 میلیلیتر آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید و شکر کاملاً ذوب شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. گلاب را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود؛
2. در این فاصله، آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم مرتباً تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ قهوه ای تیره درآید؛
3. روغن جامد و روغن مایع را در تابه ای دیگر ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. مخلوط روغن را به تابه حاوی آرد اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا روغن کاملاً به خورد آرد برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛ 
4. شربت آماده شده را طی سه مرحله به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. حلوای کلاسیک را در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با پودر پسته، خلال و پرک بادام تزیین و سرو کنید.

نکته

حتماً آرد را پس از تفت دادن، از الک ریز عبور دهید.


نظر خود را بنویسید

آرزو پسیخانی [ ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ]
پاسخ
سلام ، توی مجله های قدیمیتون طرز تهیه حلوا با ماکروویو رو داشتید . من اون مجله رو گم کردم . میشه لطفا دستورشو توی سایتتون بگذارید لطفا. با تشکر
شهرزاد [ ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ]
پاسخ
با سلام پارسال دستور تهیه حلوای زنجبیلی رو ار سایتتون برداشتم ودرست کردم همه خوششون اومده بود .متاسفانه الان اون دستور رو ندارم و تو سایت قسمت دسر ها و همچنین از طریق جستجو هم پیداش نکردم لطفا راهنمایی کنید.ممنون
pegah jalali [ ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
عزیزم به شماره 09017585681 در تلگرام مسیج دهید تا براتون ارسال بشه.
سپیده [ ۱۵ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
میشه به جای روغن جامد از کره استفاده کرد؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله دوست عزیز، ولی چون دوغ موجود در روغن ممکن است باعث سوختکی آن شود، بهتر این است که مخلوط کره و روغن را استفاده کنید.
nona [ ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
Man dorost kardam albate ba arde mamoli vali khob nashod ham khoshk shod ham mazeye ard mide engar arde seft shode mikhori mishe begid eshkal kojast .?
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیز مقدار شهد آن را افزایش دهید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید