آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیز کیک کدوحلوایی

چیزکیک-کدوحلوایی.jpg

مواد لازم

مواد لازم (برای تهیه کف کیک)
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) 3 عدد (165 تا 180 گرم)
شکر (دانه ریز) یک دوم پیمانه (75 گرم)
آرد ذرت (الک شده) 40 گرم
آرد گندم (الک شده) 40 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
مواد لازم (برای تهیه چیز کیک)
کدو حلوایی (بدون پوست و تازه) 700 گرم
کره یک سوم پیمانه (53 گرم)
شکر 125 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه تازه 125 میلی لیتر
خامه ترش 70 میلی لیتر
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) 2 عدد (110 تا 120 گرم)
کیک ساده طبق دستور داده شده
پودر قند (الک شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

روش تهیه کف کیک

1.فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛

2.کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی به درازای 30 سانتی متر بپوشانید و روی آن را با روغن مایع چرب کنید؛

3.در ظرفی مناسب، سفیده تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود، زرده تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس شکر را به تدریج به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً فرم بگیرد؛

4.پس از این مرحله، سفیده و زرده تخم مرغ را با قاشق پلاستیکی (لیسک) به آرامی مخلوط کنید و آردهای الک شده را به تدریج به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید؛

5.مایه آماده شده را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، به صورت یکدست پخش کنید، حرارت فر را به 170 درجه سانتی گراد (340 درجه فارنهایت) کاهش دهید، سپس سینی را در طبقه وسط فر، روی پنجره فلزی برگردانید تا خنک شود و کاغذ روغنی را به آرامی از آن جدا کنید؛

6.کیک آماده را به صورت یک دایره 25 سانتی متری برش دهید و  کنار بگذارید. 

روش تهیه چیز کیک
1. کدو حلوایی را به مکعب های کوچک برش دهید؛
2. در تابه ای مناسب، کره را بریزید تا گرم شود، سپس کدو را به همراه 50 گرم شکر به آن اضافه کنید و حدود 10 تا 12 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا نرم شود؛
3. پس از این مرحله، کدو را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره کاملاً یکدست درآید، سپس اجازه دهید تا خنک شود؛
4. پنیر، خامه تازه و ترش، 50 گرم دیگر از شکر، وانیل و زرده های تخم مرغ را در ظرفی مناسب ریخته و هم بزنید تا به طور یکدست مخلوط شوند، سپس مخلوط کدوحلوایی را به آن بیفزایید و مخلوط کنید؛
5. سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. شکر باقی مانده را به تدریج به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کاملاً فرم بگیرد، مخلوط کدوحلوایی را اضافه کنید و به آرامی با قاشق پلاستیکی هم بزنید؛ سینی فر در داخل فر  به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه بماند  تا کیک پخته شود.
6. کیک برش خورده را در کف قالب کمربندی 24 سانتی متری که از قبل چرب شده قرار دهید. به طوری که کیک کمی از دیواره قالب را بپوشاند. سپس مخلوط کدوحلوایی را در قالب روی کیک بریزید؛
7. فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم کنید، چیزکیک را به مدت 55 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد و روی آن کاملاً سفت شود. در آخر چنگال یا خلال چوبی را به آرامی در آن فرو کنید و بیرون آورید. اگر از مایه کیک به آن چسبید، بگذارید کمی دیگر بماند؛
8. پس از پخت، اجازه دهید تا کاملاً سرد شود، سپس با چاقو به دیواره قالب بکشید تا چیز کیک از قالب جدا شود، قالب کمربندی را باز کنید و چیز کیک را جدا کنید؛
9. در مرحله آخر، پودر قند را روی چیز کیک بپاشید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

زهرا عسگری [ ۰۲ مهر ۱۳۹۵ ]
پاسخ
با سلام

در گزینه 5 اشکالی وجود دارد گویا قسمتی تایپ نشده و زمان قید نشده است .
pegah jalali [ ۰۷ مهر ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
سپس سینی فر را داخل فر گذاشته به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه تا کیک پخته شود
pegah jalali [ ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از توجهتون. اصلاح شد
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید