آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بورانی هویج

روستاهای ایران بیش از هر چیز تولیدکننده لبنیات و مهد نان خانگی است. به همین علت، نان و ماست، پیش غذای محبوب ایرانی ها است. بورانی یا به عبارتی بُرانی، نوع ارتقا یافته یا پیشرفته همین پیش غذا و اصالتاً مربوط به نواحی شمال ایران است. بورانی در واقع نوعی ماست مزه دار و غنی شده است. این ترکیب، گاهی آنقدر مقوی و کامل است که میتوان آن را به عنوان یک غذای اصلی نیز سرو کرد مخصوصاً زمانیکه ماست با کشک، اسفناج و سبزیجاتی از این دسته، ترکیب شده باشد.

بورانی-هویج.jpg

طرز تهیه

روش تهیه:
در ظرفی، 6 عدد هویج (بدون پوست و رنده شده)، 500 گرم ماست (کم چرب)، مقداری نمک و فلفل سیاه (پودرشده) را بریزید و کاملاً هم بزنید سپس بورانی هویج را سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید