آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دمنوش میوه گل نسترن

خواص:
گرم و خشک , درمان بیماریهای ناشی از ورم کلیه ها و تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه , درمان عوارض کاهش ویتامین C در بدن , مُدِر خلط آور , درمان اختلالات و بیماریهای کبدی , کاهش کلسترول , درمان تپش قلب , کمک به تولید گلبولهای قرمز , مفید برای دوران نقاهت (پس از بیماری) , ضد سرطان , درمان و کاهش ترس، اضطراب و فشارهای عصبی و دفع سنگ صفرا و کاهش صفرا

دم-نوش-گل-نسترن.jpg

طرز تهیه

50 گرم میوه گل نسترن (تازه یا خشک) را تکه تکه کنید و در ظرفی حاوی یک لیتر آب سرد، به مدت 3 ساعت بخیسانید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید. بگذارید میوه ها به مدت 5 دقیقه بجوشند. پس از این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت 15 دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا دم بکشد سپس آن را صاف کنید. مقداری عسل به دمنوش بیافزایید تا شیرین شود سپس میل کنید.

نکته

این دمنوش را میتوانید هر روز چند نوبت و در هر نوبت یک فنجان بنوشید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید