آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ته انداز میگو

PO2A9789.JPG
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 60 دقیقه زمان استراحت 30 VN_ زمان پخت

مواد لازم

تمرهندی 100 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
سبزی * (پاک و خردشده) 450 گرم
سیر (کوبیده‌شده) 3 حبه
زردچوبه (پودرشده) 3 گرم
پیازداغ 10 گرم
سیب زمینی (مکعبی‌ خردشده) 400 گرم
گرد لیموعمانی 1 قاشق سوپ‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
میگو 400 گرم

طرز تهیه

1. تمرهندی را به مدت یک ساعت، در مقداری آبِ ولرم خیس کنید سپس در صافی بریزید و با فشار پشتِ قاشق، هسته و پوسته را جدا و عصاره آن را از صافی رد کنید؛
2. در تابه ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم، سبزی را به مدت 3 تا 4 دقیقه، تفت دهید سپس سیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در آخر، پیازداغ را به تابه اضافه کنید و هم بزنید؛
3. در تابه ای جداگانه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، سیب زمینی را تفت دهید تا سرخ شود سپس آن را به همراه عصاره تمرهندی، گرد لیموعمانی، مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش بیافزایید و بگذارید خورش به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا کاملاً جا بیافتد؛
4. در 10 دقیقه آخر پختِ خورش، میگوها را به خورش بیافزایید تا بپزند. ته انداز میگو را به همراه چلو و ترشی تازه سرو کنید.

نکته

*سبزی شامل: گشنیز (400 گرم) و شنبلیله (50 گرم)


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید