آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوفته مرغ با قارچ

PO2A9878.JPG
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 30 دقیقه زمان استراحت 1:15 ساعت زمان پخت

مواد لازم

سینه مرغ (بدون استخوان) 500 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
جعفری (پاک و ریز خردشده) 30 گرم
آرد گندم 6 قاشق سوپ‌خوری
تخم مرغ 1 عدد
قارچ (ورقه‌ای خردشده) 10 تا 12 عدد
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ‌خوری
کره (ذوب‌شده) 3 قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری
استاک مرغ جایگزین استاک 2 پیمانه

طرز تهیه

1. سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس در قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد، قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از این مدت، آن را در آبکش بریزید و به صورت ریز خرد کنید؛
2. در ظرفی، مرغ، جعفری و نیمی از آرد را بریزید و کمی ورز دهید. تخم مرغ را به آن بیافزایید و با دست کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مایه کوفته آماده شود؛
3. در این فاصله، قارچ را به آب لیموترش تازه آغشته کنید سپس در تابه ای حاوی مقداری کره و روغنِ داغ، قارچ را تفت دهید تا آبِ قارچ کاملاً کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید؛
4. در قابلمه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس استاک را به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید؛
5. کفِ دستتان را کمی با روغن مایع چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو بردارید و در دست به شکل گرد فُرم دهید. کوفته ها را به بقیه آرد آغشته کنید و یکی یکی، به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید. پس از 10 دقیقه، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها به مدت 30 دقیقه بپزند؛
6. پس از این مدت، قارچ را به قابلمه بیافزایید سپس کوفته ها را به همراه آبِ آن در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکته

در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب، به‌همراه 1/2 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید