آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت سبزیجات

سبزیجات رنگین سرشار از فیبر، ویتامین، املاح معدنی و آنتی اکسیدان هستند و این یعنی همه آن چیزی که کودکان درحال رشد به آن احتیاج دارند، اما متاسفانه این روزها هم به دلیل شاغل بودن مادران و هم رویکرد کلی جامعه به سمت غذاهای آماده، کمتر شاهد حضور سبزیجات در بشقاب کودکانمان هستیم. حال چنانچه شما نیز از آن دسته مادرانی هستید که فرزندانتان را به خوردن سبزیجات عادت نداده اید، از همین امروز شروع کنید. دو دستور ذیل، به دلیل بهره مندی از سبزیجات فراوان، میتواند عصرانه ای مغذی برای آنها باشد.

املت-سبزیجات.jpg
15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده) یک دوم عدد
فلفل دلمه ای زرد (نگینی خردشده) یک دوم عدد
جعفری (پاک و خردشده) 10 گرم
پیازچه (پاک و خردشده) 2 ساقه
سیب زمینی (آب پز و مکعبی خردشده) 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد نول (الک شده) آرد نول 2 قاشق سوپخوری
شیر 4 قاشق سوپخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1.در تابه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت ملایم، فلفل های دلمه ای، جعفری، پیازچه و سیب زمینی را بریزید و تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

2.در ظرفی، تخم مرغ، آرد، شیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.

3.در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، مایه املت را  بریزید و در تابه را بگذارید تا املت به مدت 12 دقیقه بپزد. پس از این مدت، املت را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید