آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترشی مشهدی

KKK_7536.jpg
1. 5 عدد فلفل سبز تند (حلقه ای خردشده)، 500 گرم گل کلم (گل گل شده)، 300 گرم هویج (مکعبی خردشده)، 300 گرم کرفس (حلقه ای خردشده) و 6 حبه سیر (کوبیده شده) را روی دستمال حوله ای پهن کنید تا به مدت یک روز بماند و آب اضافی آنها کاملاً کشیده شود.

2. 3 کیلوگرم گوجه فرنگی (مکعبی خردشده) را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له شود سپس از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید تا پوست و دانه های گوجه فرنگی جدا شود، 10 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

3. در این فاصله، 2 قاشق سوپخوری نمک و 900 میلیلیتر سرکه را به آن اضافه کنید، زمانی که جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق سوپخوری ادویه ترشی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند؛ بگذارید مواد کمی خنک شود سپس در ظرف های مناسب و خشک بریزید و بگذارید کاملاً خنک شوند. پس از این مدت، در ظرف ها را ببندید. این ترشی پس از 20 روز آماده است.

* ادویه ترشی شامل زیره سبز پودرشده (1 قاشق سوپخوری)، فلفل سیاه نیم کوب (1 قاشق سوپخوری)، زنجبیل رنده شده (1 قاشق سوپخوری)، گلپر پودرشده (1 قاشق سوپخوری)، تخم گشنیز نیم کوب (1 قاشق سوپخوری)، پودر سیر (1 قاشق سوپخوری)، پــودر رازیانه (1 قاشق چــایخوری)، فلفل سیاه پودرشده (1 قاشق چایخوری) و فلفل قرمز (1 قاشق چایخوری) را با یکدیگر مخلوط کنید






نظر خود را بنویسید

پریسا ریاضتی [ ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ]
پاسخ
سلام
دوتا سوال داشتم
١.این رسپی برای چه مقدار ترشی؟
٢.میشه به جای سرکه از ابغوره استفاده کرد ؟ چه مقدار؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۳ آبان ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
اگه میخواید ترشیتون مدت زیادی بمونه بهتره از سرکه استفاده کنید در غیر این صورت نمیشه از اب غوره استفاده کرد و برای ترشی نمیتوان میزان دقیقی محاسبه کرد
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید