آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش فسنجان

خورش فسنجان رسمی به روایت ساناز مینایی

IMG_5529.JPG
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه آماده سازی 3:30 ساعت پخت

مواد لازم

مرغابی (4 تکه) 1عدد (یک کیلو و 800 گرم)
نمک به میزان لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ­ کردن) به میزان لازم
مغزگردو (چرخ ­کرده) 500 گرم
پیاز داغ 4/1پیمانه (10گرم)
پرتقال (فیله­ شده) 2 عدد
آب 6 پیمانه (1500 میلیلیتر)
انبه (درشت) 2عدد
رب انار (غلیظ) 3/1پیمانه (80 گرم)
شکر 3/1پیمانه (50گرم)
آرد گندم (الک شده) 2 قاشق سوپخوری (20 گرم)

طرز تهیه

1.مرغابی را نمک زده، در روغن کاملاً سرخ کنید؛
2.در قابلمه ای گردو را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید (مرتب هم بزنید تا نسوزد و تلخ نشود)؛
3.مرغابی، پیازداغ، آب، نمک و فیله پرتقال را به گردو اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید. زمانی که ­جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزد؛
4.انبه را پس از پوست گرفتن و جدا کردن هسته، در مخلوط­ کن ریخته، آن را له کنید و در اواخر پخت به خورش بیفزایید؛
5.پس از آن، رب انار، کمی نمک و شکر را اضافه کنید؛
6.آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ دهد؛
7. 2/1پیمانه آب به آرد افزوده تا رقیق شود (دقت کنید هنگام اضافه کردن آب، آرد گلوله نشود). اگر گلوله شد، آن را از صافی عبور دهید تا صاف و یکدست شود؛
8.در آخر پخت، سس و آرد را به مواد بالا اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد؛
9.برای اینکه خورش، روغن گردو را پس دهد، در اواخر پخت، هر سه تا پنج دقیقه، چهار تکه یخ داخل خورش بیندازید. این عمل را سه تا چهار بار تکرار کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید