آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پن‌کیک کدو حلوایی

پنکیک-کدوحلوایی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 10 دقیقه زمان استراحت 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

آرد نول آرد نول 150 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر سفید 50 گرم
شکر قهوه ای 30 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
کدو حلوایی (آب پز و پوره شده) 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری یک هشتم قاشق چایخوری
شیر 125 میلیلیتر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
عسل جایگزین مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، شکرسفید، شکر قهوه ای، نمک و دارچین را بریزید، پوره کدو حلوایی را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
2. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط بالا بیافزایید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس شیر را به تدریج به آن اضافه کنید تا مخلوط کش دار و غلیظ شود سپس به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا مایه پن کیک آماده شود؛
3. در تابه ای کوچک حاوی مقدار کمی روغن داغ، روی حرارت ملایم، با ملاقه کمی از مایه پنکیک را داخل کاتر فلزی گرد 10 سانتیمتری چرب شده بریزید سپس از هر دو طرف سرخ کنید تا بپزد. بقیه مایه را نیز به همین ترتیب آماده کنید. پن کیک را از تابه خارج کنید و در ظرف موردنظر قرار دهید. روی آن را با عسل تزیین و سرو کنید.

نکته

برای یکدست و لطیف تر شدن بافت پنکیک، میتوانید کدوحلوایی را به همراه شیر در مخلوط کن بریزید و به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید، 4/1 قاشق چایخوری جوزهندی (رنده شده) را به مایه پنکیک اضافه و مخـلوط کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، میتوانید به جای عسل از سیروپ، شیره انگور یا شیره خرما استفاده کنید.

فکر بکر

*در قابلمه‌ای حاوی مقدار کمی آب، روی حرارت ملایم، کدو حلوایی را بپزید سپس با پشت قاشق، کدو را به‌همراه کره له کنید تا پوره شود.


نظر خود را بنویسید

عادله دانشور [ ۰۴ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام .بسیار عالی بود.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از همراهی شما کاربر عزیز
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید