آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک موز و فندق

KKK_4597.jpg

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 200 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
آرد نول (الک شده) 225 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع 150 میلیلیتر
ماست 150 میلیلیتر
موز (پوره شده) 2 عدد
مغز فندق (پودرشده) 100 گرم
روغن جامد مقداری برای چرب کردن
سس شکلات مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده سازی:
• فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
• در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید.
روش تهیه:
1. در ظرفی، تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا کِرِم رنگ شود، سپس مخلوط آرد الک شده را به همراه روغن مایع و ماست، متناوباً به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
2. پوره موز و پودر فندق را به مخلوط بالا اضافه کرده و کمی با همزن برقی، هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر بروند؛
3. داخل قالب میان تهی را با روغن جامد، کمی چرب کرده و مایه آماده شده را داخل آن بریزید، سپس آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد.

مراحل پایانی:
پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و بهمدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود. پس از این مدت، کیک را از قالب خارج کرده و به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود، سپس روی آن را با سس شکلات تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

نفیس [ ۱۵ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام و خسته نباشید
من کیک را پختم ولی احساس میکنم توی کیک یکم حالت نرم و خمیری داره ...علتی داره یا همینجور است این نوع کیک؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز پس از اضافه کردن آرد با همزن برقی کمی هم بزنید ، درصورتی که زیاد هم بزنید داخل کیکتان حالت خمیری پیدا میکند.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید