آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ خامه‌ای با قارچ

سوپ-خامه-ای-با-قارچ.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره (ذوب شده) 50 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
پیازچه (حلقه ای خردشده) 5 ساقه
آرد نول 4 قاشق سوپ‌خوری
استاک مرغ جایگزین 1 لیتر
قارچ (ورقه‌ای خردشده) 400 گرم
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ‌خوری
شیر 500 میلی‌لیتر
خامه 100 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در قابلمه ای حاوی کره و کمی روغن مایع، روی حرارت ملایم، پیازچه را تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید و مرتباً تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود؛
2. در قابلمه ای کوچک، استاک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید سپس آن را به تدریج به قابلمه حاوی پیازچه بیافزایید و مرتباً هم بزنید تا آرد گلوله نشود؛
3. در تابه ای حاوی کمی روغن مایع، روی حرارت ملایم، قارچ و آبلیموترش تازه را تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس آن را به قابلمه حاوی استاک اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید تا سوپ به مدت 30 دقیقه بپزد؛
4. در اواخر پخت، شیر و خامه را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و فوراً قابلمه را از روی حرارت بردارید؛
5. سوپ را در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با دانه فلفل سیاه تزیین و سرو کنید.

نکته

بعد از اضافه کردن خامه به سوپ، دقت کنید که سوپ بجوشد، زیرا جوشیدن باعث بریده‌ شدن خامه می‌شود.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب، به‌همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید