آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شامی سویا

721867شامی-سویا.jpg
4 تا 5 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سویا خیساندن ۲ پیمانه
تخم ‏مرغ 3 عدد
جعفری (پاک و خردشده) ۴ قاشق سوپ‏خوری
پیاز (رنده‏شده) ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‏خوری
تخم گشنیز (پودرشده) 2/1 قاشق چای‏خوری
زیره سبز (پودرشده) 2/1 قاشق چای‏خوری
آرد نخودچی 2 قاشق سوپ‏خوری (18 گرم)
آرد سوخاری 2 قاشق سوپ‏خوری (18 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. سویای خیس و آبکش‏ شده را با تخم ‏مرغ، جعفری و پیاز مخلوط کنید. نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و زیره سبز را به آن بیفزایید. سپس آرد نخودچی و آرد سوخاری را به مواد اضافه و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
2.  با قاشق از مخلوط بالا برداشته و با فاصله داخل تابه ‏ای حاوی روغن داغ ریخته و سرخ کنید؛
3. شامی‏ ها را برگردانید و طرف دیگر آن‏ ها را سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‏ ها گرفته شود. شامی سویا را در ظرفی مناسب بچینید و به ‏همراه ماست کم‏ چرب و نان سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

Hediye erfanian [ ۰۶ تير ۱۳۹۵ ]
پاسخ
سلام
اگر زیره رو حذف کنیم طعم غذا بد میشه؟!
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید