آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سس رانچ (ranch Sauce)

سس-رانچ.jpg

مواد لازم

مایونز 2/1 پیمانه (83 گرم)
کره 4/1 پیمانه (40 گرم)
سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
پیاز قرمز کوچک (نگینی شده) 80 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه (5 گرم)
جعفری (خرد شده) 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز (پودر شده) 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

در ظرف مناسبی مایونز و کره را با همزن دستی هم بزنید سپس سرکه را کم کم اضافه و مخلوط کنید سپس  با بقیه مواد هم بزنید تا یکدست شوند.

نظر خود را بنویسید

منصوره منصوری [ ۲۳ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
از راهنمایی شما ممنونم
mansoureh [ ۱۳ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
لطف میکنید مورد استفادش رو هم بفرمائید ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
این سس با غذاهای گوشتی ، در سس برخی از پاستا ها ، مزه دار کردن کباب و همچنین ساندویچ ها استفاده میشود.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید