آشپزی بدون عشق معنا ندارد

فروماژ پرتقال

فروماژ در زبان فرانسوی به معنی پنیر است و دسرهایی که حالت پنیری دارند، به این نام معروفند.

IMG_0325.jpg
8 نفر تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده ‏سازی 8 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

پرتقال (حلقه ‏ای خردشده) 8 عدد
مربای پرتقال 2/1 پیمانه
زرده تخم‏ مرغ 3 عدد
شکر (نرم و دانه‏ ریز) 1 پیمانه (150 گرم)
پوست پرتقال (رنده‏ شده) 1 قاشق چای‏خوری
پودر ژلاتین 2/1 و 1 قاشق سوپ‏خوری
آب پرتقال 2/1 پیمانه (80 میلی‏لیتر)
سفیده تخم ‏مرغ 2 عدد
خامه (شیرین‏ شده) 300 گرم

طرز تهیه

1. کف و دیواره قالبی به قطر 22 سانتی‏متر را با کاغذ روغنی بپوشانید، حلقه ‏های پرتقال را در کف و دیواره قالب بچینید و مربای پرتقال بدون شهد را داخل آن بریزید؛
2. در ظرفی، زرده ‏های تخم ‏مرغ را با شکر و پوست پرتقال رنده‏ شده با همزن برقی، هم بزنید تا سفید و یکدست شود. 
3. در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را به آب پرتقال اضافه کنید، آن را روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب پرتقال حل شود (روش بن‏ماری).
4. مخلوط آب پرتقال و ژلاتین را به ‏تدریج به زرده‏ های تخم‏ مرغ اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود؛
5. در ظرفی دیگر، سفیده‏ های تخم ‏مرغ را با همزن برقی، هم بزنید تا حجم آن دو برابر و سفت شود و جای پره ‏های همزن روی آن باقی بماند، سپس سفیده تخم ‏مرغ فرم‏ گرفته را با لیسک به آرامی به خامه اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید؛
6. مخلوط زرده و آب پرتقال را به مخلوط خامه و سفیده تخم‏ مرغ اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود؛
7. مواد دسر را سریعاً داخل قالب روی مربا بریزید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس آن را از یخچال خارج کنید و در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

پریسا [ ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ ]
پاسخ
سلااام
وقتتون بخیر. ممنون از سایت خوب و دستور های عااالیتون
من همیشه فروماژ قهوه با دستور شما درست می کنم
طعمش عاااالیه
یه سوالی داشتم چه مدت میشه فروماژ در یخچال نگهداری کرد؟؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۳ آبان ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
حدودا 3_4 روز میشه در یخچال نگه داشت.
نجمه [ ۰۴ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام- لطفا میشه یه توضیحی برای درست کردن مربای پرتقال بدهید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۶ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر گرامی دستور مربای پرتقال به شرح زیر میباشد.

مربای پرتقال
مواد لازم:
آب پرتقال / 4 پیمانه (640 میلی لیتر)
شکر / 8 پیمانه (1200 گرم)
فیله پرتقال / 400 گرم
خلال پوست پرتقال (تلخی گرفته)/ 30 گرم
پرتقال (حلقه ای برش داده شده با پوست)/ 2 عدد (420 گرم)
خامه صبحانه / مقداری برای تزئین
خلال نارگیل / مقداری برای تزئین
روش تهیه
آب پرتقال را با شکر در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام بیاید. بقیه مواد را داخل آن ریخته، پس از چند جوش از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس در ظرف شیشه‌ای استریل شده بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. هنگام مصرف نیز در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه و خلال نارگیل تزئین کنید.

با تشکر از همراهی شما
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید