آشپزی بدون عشق معنا ندارد

عدس آبگوشت

عدس آبگوشت.JPG
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 50 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 200 گرم
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
آویشن (پودرشده) 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
عدس خیساندن 350 گرم
سیب زمینی (بدون پوست و چهارقاچ شده) 2 عدد
استاکِ گوشت جایگزین 2/1 و 1 لیتر
سبزی خشک معطر* 1 قاشق چایخوری
* سبزی خشک معطر شامل جعفری، نعناع و مرزه از هرکدام به یک اندازه است.

طرز تهیه

1. پیاز را در تابه ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشتِ چرخ کرده را به همراه نیمی از زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. در حین این کار، گوشت را مرتباً با قاشق چوبی از یکدیگر جدا کنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
2. عدس خیس و آبکش شده، سیب زمینی، بقیه زردچوبه، نمک و فلفل را در قابلمه ای حاوی استاک گوشت ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 50 دقیقه بپزد؛
3. در 10 دقیقه آخر پخت مخلوط عدس، گوشت چرخ کرده تفت داده شده و سبزی معطر خشک را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید تا آبگوشت بپزد و جابیفتد. پس از جاافتادن، آب آبگوشت را در ظرفی بریزید. بقیه مواد آبگوشت را با گوشت کوب بکوبید و در ظرف موردنظر سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک گوشت، میتوانید از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل، میتوانید در مرحله سه، یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغنِ داغ، تفت داده و به آبگوشت اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید