آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاری کدوحلوایی تایلندی (گیاهی)

معمولاً افراد گیاه خوار بدنی سالمتر و طول عمر بیشتری نسبت به سایر گروههای رژیمی دارند؛ بنابراین پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که حتی اگر گیاه خوار نیستید، یک تا دو وعده غذای اصلیتان را در هفته، به این نوع رژیم اختصاص دهید، زیرا تأثیر شگرفی بر سلامتتان خواهد داشت.

کاری-کدو-حلوایی-تایلندی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 5 دقیقه زمان آماده‏ سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

رب کاری قرمز جایگزین 3 قاشق سوپخوری
ادویه کاری* (پودرشده) 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) 1 قاشق سوپخوری
شیرنارگیل 400 میلیلیتر
کدوحلوایی (مکعبی خردشده) 25 گرم
پوست لیموترش (رنده شده) 2 قاشق چایخوری
آب لیموترش 4 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
لوبیاسبز (درشت خرد، بلانچ و پخته شده) 100 گرم
آناناس کوچک (بدون پوست و مکعبی خردشده) 2/1 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری (دو نیم شده) 100 گرم
برگ گشنیز تازه (پاک شده) مقداری برای تزیین
* ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به صورت آسیاب شده با پودر سیر مخلوط شده اند.

طرز تهیه

1.رب کاری و ادویه کاری را در قابلمه ای حاوی روغن زیتونِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیرنارگیل را به آن افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید.

2.زمانیکه جوش آمد، کدوحلوایی، رنده پوست لیموترش، آب لیموترش و نمک را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا کدوحلوایی به مدت 10 دقیقه بپزد.

3.پس از این مدت، لوبیاسبز، آناناس و گوجه فرنگی مینیاتوری را افزوده و بگذارید مواد به مدت دو دقیقه دیگر بپزند و مزه آنها به خورد یکدیگر برود.

4.کاری کدوحلوایی را در ظرف موردنظر ریخته، روی آن را با برگ گشنیز تزیین و به همراه چلو سرو کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، میتوانید به جای رب کاری قرمز از سس گوجه فرنگی تند استفاده کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل، میتوانید کاری کدوحلوایی را پس از تهیه، در فریزر نگهداری کنید؛ دراین صورت، کدوحلوایی را کاملاً نپزید تا هنگام یخزدایی در زمان مصرف، وا نرود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید