آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیز کیک هلو

چیزکیک-هلو.jpg
20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 45 دقیقه زمان پخت 8:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

شکر (نرم و دانه ریز) 80 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری 2/1 قاشق چایخوری
آرد نول (الک شده) 120 گرم
بیکینگ پودر 4/1 قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
مایه چیز کیک طبق دستور داده شده
خامه (فرم گرفته) مقداری برای تزیین
هلو (خلالی خردشده) مقداری برای تزیین
مغز بادام (پرک شده) مقداری برای تزیین
مواد لازم (برای تهیه مایه چیز کیک)
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2/1 قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه 300 گرم
پودر شکر (الک شده) 250 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
هلو (بدون هسته) 300 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا کرم رنگ شود؛
2. در ظرفی دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را به تدریج و به آرامی به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و با لیسک به صورت دَوَرانی از یک جهت، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛ 
3. کفِ قالب کمربندی به قطر 25 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه آماده شده را در آن بریزید. قالب را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد؛
4. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت چهار ساعت در دمای محیط بماند تا خنک شود، سپس آن را روی توری سیمی برگردانید، کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن، دایرهای به قطر 20 سانتیمتر از قسمت بالای کیک جدا کرده، مایه چیزکیک را در آن بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از این مدت، چیزکیک را از قالب خارج کرده و در ظرف موردنظر قرار دهید، به صورت مثلثی برش داده و روی آن را با خامه فرم گرفته، هلو و بادام پرک شده تزیین و سرو کنید.

روش تهیه مایه چیزکیک : 
1. در ظرفی، پودر ژلاتین را با آب لیموترش و 125 میلیلیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن‏ماری)؛
2. در ظرفی دیگر، پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و خامه صبحانه را با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
3. نیمی از هلو را نگینی خرد کرده و نیم دیگر را در دستگاه مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به صورت پوره درآید، سپس آنها را به همراه ژلاتین ذوب شده و وانیل به مخلوط پنیر افزوده و با لیسک، به صورت دَوَرانی هم بزنید تا یکدست شود.



نظر خود را بنویسید

مریم جمشیدیها [ ۲۸ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام، ممنون از دستورات خوبتون. می خواستم بگم من با یک مشکل مواجه شدم این کیک رو درست کردم ولی شکل عکسی گذاشتید نشد بلکه خیلی نازک شد. آیا عکس مربوط به همین دستوره؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۰ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز سایز قالب شما بزرگ است از قالب کوچکتری استفاده کنید.
مریم جمشیدیها [ ۰۲ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
مجددا سلام عرض میکنم و ممنون هستم که به سوالم پاسخ دادید فقط یک مطلب فراموش شد تا بگم اینکه من از حالت فر مایکروفر سامسونگ (convection)استفاده میکنم و در حقیقت اینکه درجه حرارتی که در دستور وجود داره و طبقه ای که به اون اشاره میشه رو دقیقا نمیدونم برای دستگاه من نیز مطابقت داره یا نه، با توجه به اینکه حرارت در این دستگاه فقط از بالا از طریق المنت به غذا منتقل میشه. متاسفانه نه تنها کیکم خیلی نازک شد بلکه خیلی خیلی سفت شد. من درجه حرارت کیک رو همون طور که برای گرم کردن 180 درجه قرار داده بودم، هنگام پخت هم آن را تغییر ندادم. ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایید.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۴ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز وقتی از فرهای برقی استفاده میکنید درجه حرارت باید 10 درجه کمتر باشد.
از سه پایه کوتاه داخل مایکرویو استفاده کنید.
در حالت convectin اجازه دهید فر کامل گرم شود و پس از اینکه آلارم داد کیک را در فر قرار دهید، در این حالت 10 تا 15 دقیقه زمان پخت کاهش میابد.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید