آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی گردویی سه مغز

شیرینی گردویی سه مغز.jpg
20 دقیقه زمان آماده‌سازی 1:30 ساعت زمان استراحت 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره (خردشده) 225 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 100 گرم
پنیر خامه ای 90 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
آرد نول (الک شده) 300 گرم
نمک 4/1 قاشق چایخوری
مغز گردو (خردشده) 200 گرم
مغز پسته (خردشده) 100 گرم
مغز بادام (خردشده) 100 گرم
شکلات (ذوب شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، کره، شکر، پنیر خامه ای و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا تغییر رنگ دهد؛
2. در ظرفی دیگر، آرد نول و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را به مخلوط پنیر بیفزایید و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید. نیمی از گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرف درداری گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید؛
3. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. خمیر آماده شده را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز کنید؛
4. پسته، بادام و بقیه گردو را روی خمیر ریخته و آن را رول کنید. رول آماده شده را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد؛
5. پس از این مدت، رول را از فریزر خارج کرده و آن را با فاصله یک سانتیمتر از یکدیگر برش دهید، سپس آنها را در سینی فر چیده و به مدت تقریبی 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزند. پس از پخت، شیرینی ها را از فر خارج کرده، روی آنها را با شکلات ذوب شده تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید