آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پودینگ شکلاتی

پودینگ‌ها جزو دس‌های لبنی هستند که معمولاً می‌توان آن‌ها را با طعم‌های شکلاتی یا میوه‌ای و در انواع بسته‌بندی در فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا کرد یا در منزل نوع خوشمزه‌تر و سالم‌تر آن را تهیه کنید. امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ‌های امروزی را از شیر، شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می‌کنند و اغلب از ماده‌ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت و تخم‌مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می‌کنند. از نظر ظاهری، بلنک مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ می باشند.

پودینگ شکلات.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه آماده سازی 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

روغن مایع به مقدار لازم
آرد (الک شده) 1 پیمانه (105 گرم)
بیکینگ‌پودر 1 قاشق سوپ‌خوری (6 گرم)
نمک 8/1 قاشق چای‌خوری
پودر‌کاکائو 2/1 پیمانه (30 گرم)
شکر قهوه‌ای 4/1 1 پیمانه (188 گرم)
کره (ذوب شده) 2/1 پیمانه (80 میلی‌لیتر)
خامه 2/1 پیمانه (100 گرم)
آب لیموترش 2/1 قاشق چای‌خوری (3 میلی‌لیتر)
شیر 2/1 پیمانه (80 میلی‌لیتر)
تخم‌مرغ (زده شده) 1 عدد (55 تا 60 گرم)
آب جوش 2 پیمانه (320 میلی‌لیتر)

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم‌کنید؛
2. کف قالب‌های یک نفره گود را با روغن مایع کمی چرب کنید؛
3. آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، نیمی از پودر‌کاکائو و 2/1 پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط و در ظرفی مناسب دو تا سه بار الک کنید (الک کردن مواد خشک، باعث می شود پودینگ پوک شود)؛
4. کره، خامه، آب‌لیموترش، شیر و تخم‌مرغ را در ظرفی دیگر با لیسک (قاشق پلاستیکی) مخلوط کنید، سپس به‌تدریج و طی چند مرحله به مخلوط آرد بیفزایید و هر بار هم بزنید. سریعاً مخلوط را در قالب چرب شده بریزید؛ 
5. بقیه پودر کاکائو و شکر را به طور یکنواخت روی مخلوط الک کنید و به آرامی کمی آب جوش روی آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت پنج دقیقه بماند تا سرد شود، سپس سرو کنید.

فکر بکر

• در صورت تمایل می‌توانید روی پودینگ شکلاتی با اسکوپ (قاشق بستنی) کمی بستنی وانیلی بریزید و سرو کنید.
• می‌توانید مایه کیک را در قالب ‌24 سانتی‌متری گود نیز تهیه کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید