آشپزی بدون عشق معنا ندارد

نان فیبر دار ذرت

مخصوص دیابتی ها

این نان، به دلیل داشتن فیبر خوراکی که نقش اساسی در پایین آوردن کلسترول خون و تنظیم اجابت مزاج دارد، برای افرادی که از چاقی یا دیابت رنج می‌برند، بسیار مناسب است.

نان فیبردار ذرت  ۰۱TIF.jpg
10 دقیقه زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان استراحت 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

آرد ذرت (الک‌شده) 2 پیمانه (۲۱۰ گرم)
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری
آب ولرم 1 تا 2/1 پیمانه

طرز تهیه

1. آرد ذرت را به‌همراه بیکینگ‌پودر و نمک در ظرفی گود ریخته و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید، سپس روغن زیتون را به‌تدریج به آن اضافه کرده و مواد را کاملاً با دست ورز دهید؛
2. آب ولرم را به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و یکدستی به‌دست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند؛
3. پس از این مدت، از خمیر به اندازه‌های گردو برداشته و آن‌ها را روی سطح صافی که کمی آرد ذرت، روی آن پاشیده‌اید، پهن کنید؛
4. تابه‌ای چدنی و بدون روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و نان‌ها را از هر دو طرف داخل آن سرخ کنید، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. 

نکته

نان‌ها را حتماً تا زمان مصرف، در ظرفی دربسته قرار دهید تا نرم بمانند.


نظر خود را بنویسید

مریم آلهاشم [ ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام خمیر این نان را آماده کردم ولی موقعی که می خوام گردش کنم لبه های خمیر ترک می خوره ممکنه خمیری که تهیه کردم کمی خشک باشه و به قدری آب نیاز داشته باشه
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر گرامی مقدار آرد شما زیاد و خمیر خشک بوده است ، آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیف تری داشته باشد.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید