آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کرپ موز با توت فرنگی

کرپ موز با توت فرنگی.jpg
2 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 1 قاشق سوپ‌خوری
موز (نصف شده ) 4 عدد (880 گرم)
کرپ طبق دستور داده شده
مربای توت فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری
توت فرنگی (حلقه ای خرد شده) 4 عدد
مواد لازم (برای تهیه 4عدد کرپ)
آرد گندم (الک شده) 2/1 پیمانه (50 گرم)
بیکینگ پودر 2/1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری (7 گرم)
نمک 4/1 قاشق چای خوری (3 گرم)
تخم‌مرغ 1 عدد (55 تا 60 گرم)
شیر 1 پیمانه (160میلی لیتر)
کره یا مارگارین (آب‌شده) 1 قاشق سوپ خوری
وانیل 4/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. در تابه‌ای، کره را گرم کرده و موز‌ها را در آن بریزید و به مدت سه دقیقه با حرارت بالا تفت دهید تا موز به رنگ کاراملی روشن در آید؛
2. کرپ‌های آماده شده را در ظرفی مناسب قرار دهید، روی آن‌ها مربای توت‌فرنگی، حلقه‌های توت‌فرنگی و موز تفت داده شده بگذارید و سرو کنید.

روش تهیه کرپ :

1. در ظرفی مناسب آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را مخلوط کنید؛ 

2. تخم‌مرغ‌ را در ظرفی جداگانه ریخته و با همزن دستی هم بزنید؛ شیر، کره و وانیل را به تخم مرغ افزوده و طی سه مرحله (به تدریج) به مخلوط آرد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود؛ 

4. تابه‌ای گرد به قطر 15 تا 20 سانتی‌متر را با کمی کره چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس از روی حرارت بردارید، کمتر از  4/1 پیمانه از مایه کرپ را داخل آن بریزید و بلافاصله تابه را بچرخانید تا مایه کرپ کفِ آن را بپوشاند. برای چند لحظه روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه کرپ بسته شود؛ سپس آن را برگردانید و زمانی که طرف دیگر خود را گرفت، آن را از روی حرارت بردارید.  


نکته

1. برای هر سری پختِ کرپ، تابه را مجدداً کمی چرب کنید، سپس مایع را به آن اضافه کنید.
2. کرپ‌ها را در ظرف دربسته می‌توانید تا دو ماه در یخچال نگه دارید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید